نوشته شده توسط : بهزاد نوری

در بحث تعمیر ونگهداری کلیه دستگاه ها در مرحله اول باید نحوه کارکرد دستگاه و قطعات دستگاه آشنای داشت و در مرحله دوم بحث به تشخیص عیب دستگاه و تعمیرات آن میرسد . و در تعمیر پکیچ های حرارتی نیز باید از این قانون تبعیت کرد و در این مطلب باب سخن در مورد پکیچ های حرارتی دیواری است البته پکیچ دیواری تقریبا مورد استفاده کشورهای جهان سوم می باشد ومهندسین تاسیسات ومردم کشورهای اروپایی براین باورند نباید شعله به داخل محل زندگی افراد بیاید اما در کشور های جهان سوم چون دلال ها وتجار و بازاری ها تصمیم میگریند کدام دستگاه مورد استفاده قرار گیرد بنابراین مجالی برای مهندسین عزیز نمی باشد اما به ناچار باید با شرایط موجود خود را وفق داد پکیچ های دیواری دستگاهی هستند که میتوانند نیازهای گرمایشی وآبگرم مصرفی منزل مسکونی خود را تامین کرد که با ظرفیت ورودی 18 تا 34 کیلو وات در بازار موجود میباشد . که بستگی به متراژ سطح زیر بنایی واحد آپارتمانی انتخاب میشود البته خود ظرفیت پکیچ به تعداد نازل و ژیگلور دستگاه بستگی دارد . که هر ردیف نازل معادل 2 کیلو وات ظرفیت حرارتی گرمایش می باشد در حقیقت پکیچ 26 کیلو وات دارای 13 عدد نازل و پکیچ 32 کیلو وات دارای 16 عدد نازل می باشد و در زیر به ظرفیت و متراژ سطح پوشش پکیچ اشاره میکنیم . پکیچ 24کیلووات 60 الی 110 مترمربع فضای مفید و 26 کیلو وات60 ال130 مترمریع فضای مفید 28کیلو وات 80 الی 200 مترمربع فضای مفید 30کیلووات 80 الی 250 مترمربع فضای مفید 32 کیلو وات 80 الی 280 متر مربع قابل نصب می باشند . و پکیچهای حرارتی به دو نوع فن دار و بدون فن و دو مبدل وتک مبدل تقسیم بندی میشوند که بستگی به شراط موجود در واحد آپارتمانی انتخاب میشود جزییات عملکرد مود گرمایش پکیچ های حرارتی به این شرح است صدور درخواست از سنسور حرارتی . ترموستات اتاقی . تایمر برنامه ریزی . کنترل از راه دور 1. تغییر وضعیت شیر سه راهی  به حالت گرمایش مرکزی در صورت بستن شیر آبگرم بهداشتی و سنس توسط فلوسویچ یا فلومتر و فرستادن دیتا به برد کنترل برای تغییر وضعیت شیر سه راهی این مدت در عرض 6.5 ثانیه انجام میشود .2.راه اندازی پمپ 7 ثانیه بعد از عمل شیر سه راه روشن خواهد شد تا از ایجاد  موج ضربه ای جلوگیری کند .3. کنترل فشار وگردش آب فشار سیستم توسط پرشر سویچ و دمای سیستم توسط NTC1 ,NTC2چک میشود .4.اشتعال مشعل پس از فعال شدن فن وجرقه وشیر گاز مشعل روشن میشود .5 .کنترل وجود شعله وجود شعله توسط الکترود یونیزاسیون تشخیص داده میشود در فاز جرقه زدن 8 ثانیه زمان داریم شعله تشکیل شود در صورت عدم تشکیل شعله دو تلاش دیگر نیز خواهیم داشت که ما بین هر کدام 20 ثانیه تهویه متعاقب انجام خواهد شد اگر تلاش سوم نیز به نتیجه نرسد پکیچ به حالت ایمنی خواهد رفت وخطا خواهد داد.ذ 6. مدولاسیون شعله توسط مدولاتور شیر گاز انجام میشود7. پایان فرآیند گرمایش وتهویه متعاقب انجام میشود . جزییات عملکردمود آبگرم مصرفی پکیچ های حرارتی درخواست ابگرم مصرفی توسط فلوسویچ , سنسور منبع ذخیره.1. تغییر وضعیت شیر سه راهی موتوری به حالت آبگرم مصرفی طی 4 ثانیه 2.راه اندازی پمپ با حداکثر سرعت 3. کنترل فشار توسط میکروسویچ فشار و کنترل دما توسط NTC1, NTC2چک میشود 4.پس از فعال شدن فن وجرقه وشیرگاز مشعل شعله روشن میشود 5.کنترل شعله توسط میله یونیزاسیون پس از جرقه زدن 8 ثانیه زمان لازم است تا شعله تشکیل شود در صورت عدم تشکیل شعله سیستم 2 مرحله جهت تشکیل شعله تلاش خواهد کرد که در هر مرحله 20 ثانیه تهویه متعاقب انجام میشود اگر تلاش سوم هم بی نتیجه باشد پکیچ خطا خواهد داد6. پایان درخواست ابگرم بابستن شیر آبگرم مصرفی شعله خاموش و عملیات پاکسازی 5 ثانیه با دور 1200 RPMبه کار خود ادامه خواهد داد .                                                                                                 پمپ و محفظه حلزونی



:: موضوعات مرتبط: تاسیسات حرارتی , ,
:: بازدید از این مطلب : 1027
|
امتیاز مطلب : 25
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : جمعه 5 دی 1393 | نظرات ()